Activitats front a la violència de gènere

Dins de la convocatòria de concessió de subvencions destinades a Ajuntaments de municipis i entitats locals menors adherits a la xarxa de municipis protegits contra la violència de gènere de la qual Guardamar de la Safor forma part i que ha rebut la quantitat de 3191,32 € com a subvenció per realizar activitats per prevenir i educar a la societat per fer front a la Violència de Gènere l’Ajuntament de Guardamar de la Safor ha realitzat les següents activitats.

Monòleg de Pepa Cases. Dia 13 de setembre Plaça Nou d’octubre

“Sóc Hiperactiva" a la Plaça de l'Ajuntament. Gaudírem d'una vetlada divertida i al mateix temps reivindicativa amb marcat caràcter social.

Realitzat a la plaça 9 d’octubre on vora 70 persones gaudiren d’un monòleg reindivicatiu n el què es denunciava el paper de la dona en la societat, amb un marcat accent feminista on denunciava el patriacat que encara subsisteix en gran par de la societat actua.

15 d’octubre. Conta Contes igualitari. La Caputxeta Valenta. Plaça 9 d’octubre.

Caputxeta Valenta”.Teatre musicalitzat inspirat des de la idea de la caputxeta que tots coneixem però modernitzant-la i canviant la seua història,de tal manera que lluita per aconseguir apoderar-la i conseguir el seu somni on s’exposen diversos temes com és la IGUALTAT i la VIOLÈNCIA a més de fer entendre als xiquets i xiquetes que cal obrir-li les portes a amistats noves i no donar-los de costat (BULLYING), tot molt dinàmic!.

Així mateix per al dia 22 d'octubre es va realitzar a les 18:30 hores un taller de psicodansa, Balla en tu dona.

Aquest taller ofereix una atenció femenina i adaptada a les necessitats de les dones de Guardamar de la Safor.

El taller tracta de gestionar les emocions en positiu, portar les rendes de la teua vida, reforçar la teua autoestima, alliberar estrés emocional i físic i enfortir els teus òrgans i articulacions.

I  continuant el dia 26 d’octubre es va realitzar un taller de defensa personal.

Taller de defensa personal femenina. Taller preventiu en cas de necessitat de defensa davant un possible atac.

 

 

 

27 de octubre de 2021
Utilizamos cookies para mejorar nuestros servicios analizando sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Acepto Más información